Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

zènò 2013.06.30. 19:02

Zuhanok

Na eljutottam arra a pontra, hogy elfogyott a bebaszàsi kedv. Heveny depressziò. Sot, mèg a baràtaim is mintha kerulnènek. Lehet az utòbbi napok, hetek màr vàllalhatlanok voltak. 2 hònapja munkàm sincs, vagy lehet, hogy tobb, semmi kedvem utàna szàmolni. Pènzem sincs, kezdenek osszecsapni a hullàmok a fejem felett, de ùgy se tudom megàllni, hogy ne alkohollal kezeljem, ahhoz tobb szemèlyes tèrre lenne szuksègem. Dugni ès festeni kène! Egyikbol se lesz semmi.

zènò 2013.06.22. 09:23

Màsnap

Azt hittem, leszarom a viselkedèsmre mutatott reakciòkat. Aztàn eszembe jutott, hogy rohadt màsnaposan, mindig az osszeesès szèlèn vagyok, màr az is halàlkozeli èlmèny, ha kimegyek a konyhàig kajàèrt. Szègyelnèm ha màsok elott àjulnèk el.
Atbasztam magam!

zènò 2013.06.21. 15:13

Este van este van

Ma vègre elmegyunk piàlni a haverokkal. Csak ne lenne ilyen kurva meleg, meg jò lenne ha lenne pènzem erre. Legutòbb is faszàn sikerult egy ilyen este. Ott volt szarrà amfetaminozva a volt baràtnom, o persze tagadta, de folyamatosan jàrt a keze a làba, a haja a szàja. Le is ràztuk gyorsan aztàn pàr perc mùlva màr èn se voltam igazàn kèpbe, a lènyeg, hogy egyben hazaèrtem.
Basztam aznap is bàrmit festeni! 

zènò 2013.06.21. 14:26

14:40

A radìr a ceruza vègèn semmire sem hasznàlhatò, vagy csak rosszabb lesz tole minden!

süti beállítások módosítása